BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 31 March 2012

STARLIGHT

HELLO GUYSS TADIKAN KITAKAN PERGI KELAS TAMBAHAN DENGAN BANGANYA =..= SUMPAH MENGANTUK HAHAH ANYWAY NIELAH PERGOBANAN AKU UNTUK MENCAPAI KEPUTUSAN PMR DENGAN CEMERLANG :) ANYWAY TIME REHAT KITARANG AMMBIK GAMBAR HEHEH BUKAN BELAJR PON HAHHA ,THEN AKU TRY AMBIK GAMBAR DENGAN STYLE BARU IAITU STARLIGHT ;) KELAKAR KOT MULA2 NAK AMIK PIC NIE THEN KITARANG BUAT BETUL CANTIK PULAK NIE GAMBAR NIE TENGOK LA ..... BYEE GUYSS ;)

Friday, 30 March 2012

MUNIRAH ROCKSTAR

HUI HUI SEKARANG NIE AKU ADE CITA CITA BARU HAHHAH MENJADI ROCKSTAR HAHAH , ENTAH MACAM MANE AKU BOLEH BERMINAT DENGAN ROCK ROCK , AKU CAKAP KAT MUMMY YANG AKU NAK JADI ROCKSTAR THEN MAK AKU JAWAB 'MUNIRAH SAYANG JADILAH PENDAKWAH KE , USTAZAH PILIHAN KE ,CIKGU MATHEMATICS KE DAN LAIN2 THEN AKU JAWAB MUMMY NIEE =..=  ADOYAIIII NAK NAGIS AKU DENGAR HAHAHA OKAY SEKARANG NIE AKU PUNYA STUFF AKU TULIS NAMA NIE'MUNIRAH ROCKSTAR !!!!' HAHAHA OKAY SAMPAI STATIONARY AKU PUN PENUH NGAN NAME TU HAHHA OKAY GUYSSSS AKU DAH SLEPPY ESOK GUA SAMBUNG LAGI OKAY DAAA ;)

KELAS TAMBAHAN

adoyai bila cerita pasal kelas tambahan je aku akan menjadi RETARDED ...... dah start preparing untuk PMR atoyai im stress and i know it ... okay esok sabtu kelas tambahan then tution then balik mandi doing homework then on9 then sleeepppppp hahahha kadang2 aku terfikir juga aku punya jadual nie funny hahahah :) anyway tu jela aku nak cerita dah kehabisan idea dah nie okay guyss byee ;)

Thursday, 8 March 2012

MY FRIEND WAWA

hii aku nak perkenalkan kawan baik aku nama penuh wan adawiyyah wan ahmad tapi aku pangil dia WAWA heheh dia nie baik sangat time aku gaduh ngan family dia selalu bagi kata kata semangat untuk teruskan hidup,dia lah kawan yang baik cute dan mempunyai suara macam kanak kanak ribina ;) kitarang kenal time naik form2 kelas kitarang sama ,aku duduk depan dia duduk belakang aku.dia duduk sebelah zulaika.ada satu hari tu  dia kena marah dengan farah biol tu sbb nak buka puasa kat mcd , farah tu x dapat nak pergi tu sbb dia rasa dirinya tersingkir ;D then aku terlalalu kat lorong belakang sekolah aku tgk si WAWA nie tunduk dlm kesedihan aku pergila tgk pastu aku tarik WAWA pergi tempat lain,then WAWA nagis susah nak stop,aku pujuk punya pujuk tak menjadi then aku pujuk dia dengan penuh kasih sayang XD "ada jgn la mcm nie farah tu marah kau sbb dia tak cukup duit nak beli mcd tu sbb dia mara kau ,kau lain kau boley pergi boley mamam GCB " terus WAWA senyum , start time tu kitarang makin rapat sampai tahun nie nie la pic si wawa nie okay guys byeee SWAG :)  

My Lost Prince :')

hari demi hari aku manecari" my lost prince' tetapi belum menjumpainnya lagi :'( ala single tak bermakna aku tak laku cuma jodoh aku je belom sampai, forget about that heheh kadang2 aku terfikir jugak kalau aku bercinta tahun nie mesti menggangu pelajaran aku .humm study first yaya sudy first lalalallala ,hummm aku dah kebosanan sangat menjalani hidup yang agak freaking ,tapi all my friends (Y) baik punya , okay la guys nanti aku update kisah khidupan yang agak retarded hehe bye SWAG :)

Wednesday, 7 March 2012

Mcd memories

hiii hari nie aku lunch kat mcd balik daripada school teros pergi mcd maybe harinie mood mummy aku baik :) ..umm then aku pergila beli mc value lunch then aku nampak A ....aku teros suro mak aku belikann mak aku macam pelik la tetibe je aku lari mcm orang gila, mak aku tanya asal aku tak jawab then mak aku paksa aku suro pergi beli , aku pon pergila , dia tanye makan sini ke pack up , aku da merepek meraban sebab nervous,then aku ckp la makan sini dia pon amik order blallalalala, habiss aku pergi la duduk tmpat, then mak aku tanye kenapa tadi aku ckp ada A ,mak aku pergi pangil si A tu dtng kat meja aku pon mcm nak menyorok bawah meja tapi x boley, aku pon makan dengan penoh sopan, time balik tu dia mcm pandang je then dia senyum :D ,ahahha mcm apetah, okay guys nanti update lagi okay bye SWAG :)

Tuesday, 6 March 2012

Fantastic dinner :)

hi there ...aku having dinner ngan mak kawan aku, kita orang  dinnaer kat nandos, then aku pergi tandas sebab aku  tak sanggup mendenggar bebelan mak aku, lepas pergi tandas aku pergila merayau satu shopping complex, lepas tu mak aku tex "yaya kant manew nie dah nak dinner nie cepat dtng kat mama" aku pon pergila lepastu bff mak aku tu bawak anak lelaki dia yang bernama ahmad yusoff muka dia sebijik macam cina ,aku teros macam chocalate cabry melting , voice dia lembut je ^-^ ...then time nak balik dia ckp"can i have ur bb pin please" aku pon kasi la start mlm nie kitarang bbm. okay that's all for today nak sambung bbm ngan si cina tu:) okay bye guys see you later SWAG ;)

What A day

hi there , okay harini aku akan perkenalkan diri aku, nama aku aina munirah , stay kajang ,suajana villa 15,PMR this year ....but my parents have been seperated ...my dad stay at damansara weekends aku lepak sana lah :) okay adik beradik aku ada empat orang ,aku anak bongsu takde la manja sangat ....umm still SINGLE always find my lost prince heheh XD umm okay that's all for today nati ada idea i will update my blog ;) okay bye guys SWAG